Menu

Fons Flierman
loper

Het doel heiligt de middelen en de Roparun is een fantastisch doel! Eieren en wijn verkopen, sponsoren vinden, loten verkopen enz. Voor zorg voor mensen met kanker.

Paul Brinkerhof
loper

Helaas zijn mijn beide ouders geconfronteerd met kanker. Daarom mijn bijdrage aan de Roparun. Veel emotionele momenten maar ook dankbaarheid die je ontvangt onderweg, met name bij de Daniel den Hoed kliniek.

Bert van der Laan
loper

In mijn omgeving krijg ik steeds meer te maken met mensen die kanker hebben. Voor mij is het daarom volstrekt logisch dat ik een bijdrage lever aan de Roparun. Mijn motto: Blijf positief, zorg voor elkaar en houd moed!

Dick Ufkes
loper

Meest emotioneel bij de Roparun is om de start mee te maken van het team van kankerpatiënten en ex-patiënten. En het lopen langs de Daniël den Hoed-kliniek.

Remmelt Mulder
loper

Roparun is voor mij met het hele jaar verweven. Voortdurend bezig om geld in te zamelen voor hulp aan mensen met kanker. Maakt het leven voor hen net iets dragelijker. Dat doel mag best moeite kosten, net als de Roparun zelf. Je doet het niet voor niets!

Erwin Tuitert
loper

Jaren geleden kreeg mijn vader op zijn 50e verjaardag bericht dat hij kanker had. Na 6 jaren vechten verloor hij op 1 januari zijn strijd. Dit, en het verlies van mijn vrouws’ broertje aan deze ziekte, motiveert mij voor de 4e keer de Roparun te doen. Een lach en traan passen bij dit sportieve evenement.

Nico ten Bokkel
loper

vacature
loper

René Scholten
fietser

Dit wordt mijn 12e Roparun. Mijn gedachten gaan uit naar de dierbaren die aan kanker zijn overleden en die nu nog de ziekte hebben. Zowel bij trainingen als de Roparun verdiep ik mij in de route, zodat dat het team veilig aankomt via het juiste traject.

Gerrit Meenink
fietser

Mijn achtste Roparun en mijn zevende jaar als bestuurslid. Mijn doel als fietser is om iedereen veilig naar Rotterdam te brengen.

Ewald van de Beld
fietser

Eind 2016 ben ik als trotse chauffeur toegetreden tot het team. In 2019 ga ik mee als fietser. Helaas zijn er ook in mijn directe omgeving mensen die met de ziekte kanker in aanraking zijn gekomen.

Arnold Grotenhuys
fietser

Na vijf Roparuns kan ik zeggen, wat een belevenis! Lachen, huilen, plezier, boosheid, alles komt langs in het Pinksterweekeinde.
Mijn motto: “Als je het niet meer trekt, moet je duwen!”

Jacco Verhaaf
fietser

vacature
fietser / reserveloper

Majella Broekman
fysiotherapeut

Als fysiotherapeut probeer je op alle mogelijke manieren de levenskwaliteit van je patiënten te verbeteren. Door middel van de Roparun kan ik dit indirect voor een grote groep mensen met kanker doen, een super mooi doel!
Ik hoop met het hele team ‘fit en fris’ over de finish te komen!

Tom Kruis
teamcaptain / fysiotherapeut

Als fysiotherapeut en teamcaptain zorg ik er voor dat een groot deel van ons team zo fit en fris mogelijk over het parcours gaat en dat we met z’n allen ook dit jaar weer de Coolsingel halen!

Wilma Brinkerhof
catering

Ook ik heb dierbaren verloren aan kanker en ken mensen in mijn omgeving die op dit moment de strijd met de ziekte voeren. Zij zullen tijdens het Roparunweekend zeker in mijn gedachten zijn. De afgelopen jaren heb ik vaak geholpen met acties en ik krijg nu de kans om zelf mee te gaan! Een uitdaging waar ik veel zin in heb.

Marjan Meenink
catering

Via mijn man Gerrit ben ik besmet met het Roparunvirus. Samen met Wilma regel ik de catering en ben tevens een luisterend oor en vraagbaak tijdens de run. Geeft een goed gevoel dat je iets kunt betekenen voor elkaar en voor mensen met kanker.

Leo Vos
chauffeur

Sinds de Achterhoekrunners tijdens de Roparun de bus van de Achterhoekse Bofkonten gebruiken ga ik met veel plezier mee als chauffeur.

Jeffrey Lahallo
chauffeur

vacature
chauffeur

vacature
chauffeur

vacature
chauffeur

vacature
chauffeur

  TOP