Menu

Bert van der Laan
loper

In mijn omgeving krijg ik steeds meer te maken met mensen die kanker hebben. Voor mij is het daarom volstrekt logisch dat ik een bijdrage lever aan de Roparun. Mijn motto: Blijf positief, zorg voor elkaar en houd moed!

Ronald Warmenhoven
loper

Ook in mijn omgeving zijn familieleden, vrienden en collega’s geconfronteerd met kanker. Velen zijn gelukkig nog onder ons, sommigen hebben we los moeten laten. Met allerlei projecten kunnen we het leven van patiënten dragelijker maken. Precies waar de Roparun aan bijdraagt. Vandaar dat ik graag mijn hardlooptalent inzet om geld in te zamelen.

Dick Ufkes
loper

Meest emotioneel bij de Roparun is om de start mee te maken van het team van kankerpatiënten en ex-patiënten. En het lopen langs de Daniël den Hoed-kliniek.

Paul Brinkerhof
loper

Helaas zijn mijn beide ouders geconfronteerd met kanker. Daarom mijn bijdrage aan de Roparun. Veel emotionele momenten maar ook dankbaarheid die je ontvangt onderweg, met name bij de Daniel den Hoed kliniek.

Remmelt Mulder
loper

Roparun is voor mij met het hele jaar verweven. Voortdurend bezig om geld in te zamelen voor hulp aan mensen met kanker. Maakt het leven voor hen net iets dragelijker. Dat doel mag best moeite kosten, net als de Roparun zelf. Je doet het niet voor niets!

Fons Flierman
loper

Het doel heiligt de middelen en de Roparun is een fantastisch doel! Eieren en wijn verkopen, sponsoren vinden, loten verkopen enz. Voor zorg voor mensen met kanker.

Erwin Tuitert
loper

Jaren geleden kreeg mijn vader op zijn 50e verjaardag bericht dat hij kanker had. Na 6 jaren vechten verloor hij op 1 januari zijn strijd. Dit, en het verlies van mijn vrouws’ broertje aan deze ziekte, motiveert mij voor de 3e keer de Roparun te doen. Een lach en traan passen bij dit sportieve evenement.

Rudy Hulzink
loper

In een paar jaar tijd ben ik mijn schoonouders en moeder verloren aan kanker. Nu kan ik in een geweldig team met mijn hobby (hardlopen) geld inzamelen voor palliatieve zorg. Dit is mijn vierde jaar en ik ga er weer volledig voor.

Helga de Krosse
fietser

Ik ga voor de vierde keer mee als fietser. Door het jaar heen ben ik actief voor allerlei acties, waarmee we zoveel mogelijk geld ophalen voor de Roparun.

Gerrit Meenink
fietser

Mijn zevende Roparun en mijn zesde jaar als bestuurslid. Mijn doel als fietser is om iedereen veilig naar Rotterdam te brengen.

René Scholten
fietser

Dit wordt mijn 11e Roparun. Mijn gedachten gaan uit naar de dierbaren die aan kanker zijn overleden en die nu nog de ziekte hebben. Zowel bij trainingen als de Roparun verdiep ik mij in de route, zodat dat het team veilig aankomt via het juiste traject.

Monique Fransen
fietser

In 2018 ga ik voor de tweede keer mee als fietser.  Ik zet me graag in voor de stichting Roparun en verheug me ook alweer op de kers op de taart: het Roparunweekend zelf.

Arnold Grotenhuys
fietser

Na vier Roparuns kan ik zeggen, wat een belevenis! Lachen, huilen, plezier, boosheid, alles komt langs in het Pinksterweekeinde.
Mijn motto: “Als je het niet meer trekt, moet je duwen!”


Luus Stoop

fietser / reserveloper

In 2012 heb ik voor het eerst meegedaan als fietser/reserveloper. Daarna heb ik de Roparun 2 keer gelopen. Zowel op mijn werk als privé heb ik te maken met mensen met kanker. Het blijft een rotziekte. Het doet me beseffen dat ik blij mag zijn dat ik mee kán doen met de Roparun. Zo vanzelfsprekend is dat allemaal niet.

Majella Broekman
fysiotherapeut

Als fysiotherapeut probeer je op alle mogelijke manieren de levenskwaliteit van je patiënten te verbeteren. Door middel van de Roparun kan ik dit indirect voor een grote groep mensen met kanker doen, een super mooi doel!
Ik hoop met het hele team ‘fit en fris’ over de finish te komen!

Tom Kruis
teamcaptain / fysiotherapeut

Als fysiotherapeut en teamcaptain zorg ik er voor dat een groot deel van ons team zo fit en fris mogelijk over het parcours gaat en dat we met z’n allen ook dit jaar weer de Coolsingel halen!

Wilma Brinkerhof
catering

Ook ik heb dierbaren verloren aan kanker en ken mensen in mijn omgeving die op dit moment de strijd met de ziekte voeren. Zij zullen tijdens het Roparunweekend zeker in mijn gedachten zijn. De afgelopen jaren heb ik vaak geholpen met acties en ik krijg nu de kans om zelf mee te gaan! Een uitdaging waar ik veel zin in heb.

Marjan Meenink
catering

Via mijn man Gerrit ben ik besmet met het Roparunvirus. Samen met Wilma regel ik de catering en ben tevens een luisterend oor en vraagbaak tijdens de run. Geeft een goed gevoel dat je iets kunt betekenen voor elkaar en voor mensen met kanker.

Robin Antink
chauffeur

De Roparun is een teamprestatie die je voor én met elkaar bereikt. Ik ga voor de 3e keer mee, een avontuur voor het leven!

Leo Vos
chauffeur

Sinds de Achterhoekrunners tijdens de Roparun de bus van de Achterhoekse Bofkonten gebruiken ga ik met veel plezier mee als chauffeur.

Anton Beker
chauffeur

Sinds 2007 ga ik mee met de Achterhoekrunners als chauffeur van de grote bus. Net als iedereen persoonlijk betrokken bij het doel. Ik doe het nog steeds met veel plezier.

Ewald van de Beld
chauffeur

Eind 2016 ben ik als trotse chauffeur toegetreden tot het team. Helaas zijn er ook in mijn directe omgeving mensen die met de ziekte kanker in aanraking zijn gekomen.

Henk Zomer
chauffeur

Ik zet mij met veel plezier in voor de Achterhoekrunners. In 2018 ga ik mee als chauffeur en ik ben al meerdere keren mee geweest als fietser.

Wim Zomer
chauffeur

Terug van weggeweest! Ik heb er weer enorm veel zin in. Leuk ook om dit jaar samen met mijn broer deel uit te maken van het team.

  TOP