Menu

Paul Brinkerhof
loper

Helaas zijn mijn beide ouders geconfronteerd met kanker. Daarom mijn bijdrage aan de Roparun. Veel emotionele momenten maar ook dankbaarheid die je ontvangt onderweg, met name bij de Daniel den Hoed kliniek.

Nico ten Bokkel
loper

De Roparun is en blijft een unieke verbinding tussen de palliatieve zorg en de sport. Aan deze mooie combinatie help ik nu al voor het vijfde jaar met veel plezier mee. Samen met het team ga ik ook dit jaar weer proberen om via de sponsoracties en natuurlijk via de run richting Rotterdam, de kwaliteit van leven van onze zieke medemens wat te verlichten.

Bert van der Laan
loper

In mijn omgeving krijg ik steeds meer te maken met mensen die kanker hebben. Voor mij is het daarom volstrekt logisch dat ik een bijdrage lever aan de Roparun. Mijn motto: Blijf positief, zorg voor elkaar en houd moed!

Erwin Tuitert
loper

Jaren geleden kreeg mijn vader op zijn 50e verjaardag bericht dat hij kanker had. Na 6 jaren vechten verloor hij op 1 januari zijn strijd. Dit, en het verlies van mijn vrouws’ broertje aan deze ziekte, motiveert mij voor de 4e keer de Roparun te doen. Een lach en traan passen bij dit sportieve evenement.

Jesse van den Berg
loper

Inge Sipkens
loper

Helaas heeft bijna iedereen in zijn of haar naaste omgeving wel meegemaakt dat kanker een gezicht kreeg. Ik vind het een grote eer om als teamlid van de Achterhoekrunners een bijdrage te leveren aan de Roparun en daarmee aan de palliatieve zorg voor mensen met kanker, om leven toe te voegen aan de dagen waar geen dagen meer toe te voegen zijn aan het leven.

Raymond Jansen
loper

Erik Knopert
loper

Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen en loop graag hard. Bij de Roparun kan ik dit mooi combineren. Het is een prachtig doel om voor te lopen en de Achterhoekrunners is een erg leuk team om dat mee te doen.

Gerrit Meenink
fietser / teamcaptain

Mijn negende Roparun en mijn achtste jaar als bestuurslid en toch blijft het ieder jaar weer een nieuwe uitdaging om met het hele team weer gezond in Rotterdam aan te komen. De Roparun is een prachtig evenement voor een geweldig doel.

René Scholten
fietser

Dit wordt mijn 13e Roparun. Mijn gedachten gaan uit naar de dierbaren die aan kanker zijn overleden en die nu nog de ziekte hebben. Zowel bij trainingen als de Roparun verdiep ik mij in de route, zodat dat het team veilig aankomt via het juiste traject.

Ewald van de Beld
fietser

Eind 2016 ben ik als trotse chauffeur toegetreden tot het team. In 2019 ga ik mee als fietser. Helaas zijn er ook in mijn directe omgeving mensen die met de ziekte kanker in aanraking zijn gekomen.

Arnold Grotenhuys
fietser

Na vijf Roparuns kan ik zeggen, wat een belevenis! Lachen, huilen, plezier, boosheid, alles komt langs in het Pinksterweekeinde.
Mijn motto: “Als je het niet meer trekt, moet je duwen!”

Jacco Verhaaf
fietser

De eerste keer Roparun, wat gaat dit een mooi avontuur worden! Zoals bijna iedereen in Nederland heb ik ook meerdere bekenden zien strijden tegen kanker, sommigen met succes, maar helaas te veel zonder succes. Trots op dit team en ik weet zeker dat we met z’n allen een geweldige prestatie gaan leveren.

Wenzel Frankemölle
fietser

Over de hele wereld worden mensen geconfronteerd met de vreselijk ziekte kanker, ook in onze familie. Ik kreeg via ETP een bericht dat ze nog een fietser zochten bij de Achterhoekrunners en ik heb mij direct aanmeld. Via deze weg draag ik mijn steentje bij om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Ik hoop dat het een mooi en bijzonder weekend gaat worden.

Majella Broekman
fysiotherapeut

Als fysiotherapeut probeer je op alle mogelijke manieren de levenskwaliteit van je patiënten te verbeteren. Door middel van de Roparun kan ik dit indirect voor een grote groep mensen met kanker doen, een super mooi doel!
Ik hoop met het hele team ‘fit en fris’ over de finish te komen!

Sanne Bril
fysiotherapeut

Wilma Brinkerhof
catering

Ook ik heb dierbaren verloren aan kanker en ken mensen in mijn omgeving die op dit moment de strijd met de ziekte voeren. Zij zullen tijdens het Roparunweekend zeker in mijn gedachten zijn. De afgelopen jaren heb ik vaak geholpen met acties en ik krijg nu de kans om zelf mee te gaan! Een uitdaging waar ik veel zin in heb.

Marjan Meenink
catering

Via mijn man Gerrit ben ik besmet met het Roparunvirus. Samen met Wilma en Rinske regel ik de catering en ben tevens een luisterend oor en vraagbaak tijdens de run. Geeft een goed gevoel dat je iets kunt betekenen voor elkaar en voor mensen met kanker.

Rinske Zonneberg
catering

Helaas krijgt iedereen in de naaste familie of omgeving te maken met kanker. Het mooie van de Roparun is dat ze geld inzamelen voor de totále zorg van de patiënt: dus voor lichaam, geest én ziel. Onderweg de innerlijke mens verzorgen doe ik met liefde en trots. Als sportschoolhoudster grijp ik bovendien elke gelegenheid aan om de Roparun te promoten via allerlei clubacties.

Leo Vos
chauffeur

Sinds de Achterhoekrunners tijdens de Roparun de bus van de Achterhoekse Bofkonten gebruiken ga ik met veel plezier mee als chauffeur.

Arjan Busser
chauffeur

‘Na een aantal keer de doorkomst in Zutphen beleefd te hebben als toeschouwer ben ik er trots op dat ik dit jaar als Achterhoekrunner mee mag doen aan de Roparun. Een mooi evenement voor een fantastisch doel. Als chauffeur zorg ik er mede voor dat ons team veilig in Rotterdam aankomt.’

Gerard Janszen
chauffeur

Meerdere malen heb ik in mijn omgeving met kanker te maken gehad. Door de kracht van de mensen die dit moeten doorstaan, sta ik ook anders in het leven. Positief, enthousiast en zeker ook sportief. Mijn motto is dan ook: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Ik hoop een goede bijdrage te leveren aan de Roparun.

Jeffrey Lahallo
chauffeur

Heb de Roparunnners jaren geleden op afstand zien trainen en inpakken om naar Parijs te gaan. In die periode vond ik het een nobel doel. Nog geen twee jaar geleden werd bij mij kanker geconstateerd. Door de huidige stand van de medische wetenschap ben ik gelukkig nu in de gelegenheid om mijn steentje bij te dragen.

 

Rudy Hulzink
chauffeur

Nadat ik vier jaar meegeweest ben als loper van de Roparun ga ik in 2019 mee als chauffeur van de grote bus.
Ook ik ben in mijn naaste omgeving mensen verloren aan die verschrikkelijke ziekte. Ik vind het dus belangrijk om mijn bijdrage te leveren om geld in te zamelen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

logo

Richard ten Bulte
chauffeur

Toen mijn zwager Rudy me vroeg als chauffeur voor de Roparun heb ik spontaan JA gezegd. Roparun heeeft inmiddels landelijke bekendheid en het goede doel spreekt me aan. Mijn bijdrage zal hopelijk ook een klein beetje effect hebben. In mijn familie komt kanker ook voor en ik ken daarom de impact ervan.

  TOP